Tidligere oppsetninger

Vi kjønner ingenting, vi, oktober 2011

Oslo ambulerende teaters fjerde forestilling var en revy om kjønnsroller og kjønn. At verden er full av kjønn er noe vi alle har lagt merke til. Eller er det bare vi som er veldig flinke til å se kjønn på høylys dag og kjønne ikke-kjønnede ting? Tekster og arrangementer til forestillingen lagde vi selv. Forestillingen ble spilt på Mir i Oslo, på den gammeldagse måten uten mikrofoner og med et ordentlig piano. Vår faste pianist Eline Sæta Woxen var med, regien var ved Camilla Bakken, og May Lånke var inspisient.

Sanger mot slutten av festen, januar 2009

OAT hadde et ønske om å lage musikkforestilling, så det gjorde vi. Resultatet ble Sanger mot slutten av festen, som vi syntes befant seg et sted mellom konsert og teaterforestilling. Det viste seg at nesten alle sangene vi valgte spiller på menneskenes mørke sider. Hva er det med oss som gjør at vi ofte syns det beste er å ha det skikkelig dritt? Våre venner Lise Sand og Agnete Nygaard var med på forestillingen.

Hør Jævel av en tango

Hør Man of constant sorrow

Bakveier til Hedda Gabler, august 2007

Vi tok for oss Ibsens Hedda Gabler, plukket det fra hverandre og sydde det sammen igjen. Innimellom Hedda-fragmentene flettet vi inn historien om tre damer anno 2007 som heller ikke føler seg hverken veltilpasset eller til stede i sitt eget liv. Regien var ved Camilla Bakken.

Hør intervju med Hedda og Hanne om Bakveier til Hedda Gabler i Radio Nova, 2. september 2007.

Terapi Terapi, august 2004

Fire terapeuter inviterer publikum til gruppeterapi i skogen. Etter hvert viser det seg at de mest forkvaklede i forsamlingen er terapeutene selv. Stykket er skrevet av Jan Berqvist, regien var ved Agnete Nygaard. Vår venn Even Olsen var også med som skuespiller.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere like this: