Om Oslo ambulerende teater

Oslo ambulerende teater

Oslo ambulerende teater (OAT) er en fri og frank teatergruppe som startet opp i 2003. Vi ambulerer rundt i Oslo, og driver med både teater og musikk – helst i kombinasjon. Gruppa består av tre kvinner (fra venstre): Hanne Degerstrøm Ellingsen, Karen Mengshoel og Hedda Birgitte Huse. Vi møttes en gang i Teaterkoret Fuglane, men bestemte oss for å starte på egen hånd etter en tid. I tillegg er vi så heldige at vi har mange talentfulle venner og hjelpere som vi knytter til oss når behovet byr seg. Vi har også vår faste pianist og arrangør, Eline Sæta Woxen, med oss på laget.

OAT skal være et overskuddsprosjekt som vi gjør fordi vi har tid og lyst. Derfor har vi alle tre andre ting vi driver med til vanlig, men vi bruker fritida vår på OAT. Gleden av å skape noe sammen er drivkraften i arbeidet vårt, i tillegg til at vi alle tre er analytisk anlagt og legger mye flid i å komme fram til hva vi ønsker å formidle.

OAT har hatt flere større teateroppsetninger. Utenom større oppsetninger liker vi å synge sammen, og opptrer gjerne i lystig lag. Vi kan leies inn til både bryllup og begravelser, eller ved hvilken som helst anledning hvor det passer seg med en dametrio. Eksempler på oppdrag vi har hatt:

  • Dagsseminar i Aktiv Barnevern
  • Festmiddag ifm. nordisk fysikerkonferanse
  • Bryllup
  • Fødselsdager
  • Olelåven gårdsfestival
  • Julebord i Norsk audiovisuell oversetterforening

Vi har også sunget på Blå i Oslo sammen med Frank Znort Quartet.

Kontakt oss dersom du har spørsmål om oppdrag, oppsetninger eller bare er nysgjerrig. Skriv en kommentar her på bloggen vår, send oss en e-post på hanne.d.ellingsenALFAKRØLLgmail.com eller lik vår facebookside.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
%d bloggere like this: